Ansvarsfraskrivelse

Game Goat Ltd., herefter, giver adgang til www.spilogkoder.dk ("Hjemmesiden"), og inviterer dig til at købe fra vores udbud.

Game Goat Ltd. forbeholder sig dermed retten til enhver tid at ændre indholdet eller fjerne dele uden forudgående varsel.

Begrænset ansvar

Game Goat Ltd. gør alt for at opdatere indholdet af hjemmesiden så ofte som muligt og / eller supplement. På trods af denne omhu og opmærksomhed, er det muligt, at indholdet er ufuldstændig og / eller ukorrekt.

Det tilbudte materiale på hjemmesiden er uden nogen garanti eller krav til korrekthed. Disse materialer kan ændres til enhver tid uden forudgående varsel fra Game Goat Ltd.

Særligt for priser og anden information om produkter på hjemmesiden er underlagt indlysende programmering og tastefejl. Du kan på grundlag af sådanne fejl, ikke ophæve din aftale med Game Goat Ltd. Webstedet indeholder hyperlinks til tredjeparts websteder eller tjenester, som Game Goat Ltd. aldrig kan påtage sig ansvar for.

Copyright

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder vedrørende disse materialer tilhører Game Goat Ltd.

Kopiering, distribution og enhver anden anvendelse af disse materialer er ikke tilladt, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Game Goat Ltd., medmindre, og kun i det omfang der er forudsat regler i den ufravigelig lovgivning, (såsom retten til at citere), medmindre andet er angivet i det specifikke materiale.

Andet

Game Goat Ltd. kan fra tid til anden vælge at ændre denne ansvarsfraskrivelse. Denne ansvarsfraskrivelse er udfærdiget gennem ICTRecht Disclaimer generator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)

Helpdesk


Hvis du har modtaget en forkert kode, eller du ved et uheld har købt en digital kode med landrestriktioner, skal du kontakte vores helpdesk / Vores Live Chat er tilgængelig 24/7.

Klik på linket "Kontakt" nedenfor for at få fuld kontaktoplysninger.

Nyhedsbrev


Vi opdaterer altid vores kampagner og specialtilbud. Gå ikke glip af nogen af vores tilbud! Hold dig informeret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.