Kontakt

Live Chat- er til rådighed 24 timer i døgnet. Du kan finde live chat ved at klikke på Live Chat ikonet i nederste højre hjørne på vores hjemmeside. Live chat burde kunne besvare dine spørgsmål. I de sjældne tilfælde, hvor de ikke kan, en note vil blive sendt til vores supportteam indenfor de regelmæssige arbejdstider og du vil få et svar så hurtigt som muligt.
  • 24/7 telefonnummer - +45 8988 5019

             Hvis du allerede har lavet en ordre hos os, bør du have dit ordrenummer klar –              det gør det hurtigere for os at løse dit problem..

  • Kontaktformular

For at udfylde kontaktformularen, skal du først angive emnet for dit spørgsmål. Indtast derefter din e-mailadresse på linjen nedenfor. Hvis du har et spørgsmål om en ordre du har afgivet, kan du gå til spørgsmålet " Har du afgivet en ordre?" Tryk på 'JA' mugligheden. I det sidste niveau kan du indtaste din besked. I dette område, skal du også angive dit  ordrenummer så vi bedre kan hjælpe dig med dit spørgsmål.

Vi mener, at alle spørgsmål er meget vigtigt, og vi altid svare så hurtigt som muligt.

How are you?
Select one emoji:

OurCustomerServiceIsAlwaysOpen

Nyhedsbrev


Vi opdaterer altid vores kampagner og specialtilbud. Gå ikke glip af nogen af vores tilbud! Hold dig informeret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.