Vilkår og Betingelser

Indledning

Nedenfor er vores vilkår og betingelser. Disse gælder altid, når du bruger eller afgiver en bestilling via vores hjemmeside(r), og indeholder vigtige oplysninger for dig som køber. Derfor skal du altid læse disse vilkår og betingelser omhyggeligt. Vi foreslår også, at du gemme eller udskrive disse vilkår og betingelser, så du kan gennemgå dem igen på et senere tidspunkt.

Hvem er vi?

Game Goat Ltd., er beliggende på Westwood Business Centre Unit 5a (S a G), Westwood Industrial Estate 
Off Continental Approach, Margate, Kent, England, CT9 4JG. Gennem Game Goat Ltd. hjemmeside, har kunderne mulighed for (herefter "dig") at købe koder m.v. til forskellige tjenester. Vi leverer kun koder, der kan bruges til eksterne serviceleverandører, for hvilken koden er hensigtsmæssigt og / eller hvor de kan indløses.

Fordi vi kun leverer koder, er vi ikke ansvarlig for eller hæfter for eventuelle problemer, som du som kunde kan have med tredjepart. For eventuelle problemer, spørgsmål, tvister og potentielle konflikter med juridiske krav, der følger af aftalen, at du som kunde med sådanne tredjeparter, bør du kontakte disse tredjeparter.

Du skal holde os skadesløse i enhver form mod krav fra tredjepart, i forbindelse med din bestilling hos os.

Anvendelse, oprettelse og eksekvering

For alle tilbud af forudbetalte onlinetjenester, gælder disse generelle betingelser, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt skriftligt.

Aftalen etableres på det tidspunkt hvor kunden accepterer og trykker på bestillingsknappen. Fra det øjeblik er du forpligtet til at betale og vi er forpligtet til at levere.

Vi vil bekræfte aftalen via e-mail. Du er ansvarlig for at give en korrekt e-mailadresse; denne vil også blive modtaget ved bestilling. Vi kan ikke levere din bestilling, hvis du giver en anden e-mailadresse.

Bestillingen vil blive sendt til dig via e-mail, efter vi har modtaget din betaling. Leveringstiden afhænger af den valgte betalingsmetode. Aftalen bliver arkiveret af os.

Hvis det bestilte ikke er korrekt eller ikke fungerer, så kontakt os så hurtigt som muligt. Det kan gøres på forskellige måder. Vi vil svare så hurtigt som muligt, men ikke senere end inden for 30 dage. Dette gælder også for andre kriterier

Information

Alle priser der er angivet på vores hjemmeside er inklusive moms og eventuelle andre afgifter og yderligere omkostninger. Kun for visse betalingsformer, kan der beregnes en tillægsafgift.

Indholdet af hjemmesiden er udarbejdet med største omhu. Alligevel kan vi ikke garantere, at alle oplysninger på hjemmesiden er korrekte eller fuldstændige. Alle priser og anden information på hjemmesiden og andre materialer, er derfor underlagt åbenlyse programmering og tastefejl.

Betaling

Du kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder. På vores hjemmesider kan du finde mer information om de forskellige betalingsmetoder. Nogle betalingsmetoder kan have yderligere omkostninger. Leveringen af din bestilling, kan blive forsinket, ved valget af en bestemt betalingsmetode.

Returpolitik

På grund af måden, digital købe foregår på, har vi en stringent returpolitik. Returneringer godkendes kun inden for 48 timer fra det tidspunkt, koden leveres. Vi tjekker koden når vi modtager en returneret kode for at sikre os, at den ikke er blevet brugt. Pengene vil først blive refunderet, når koden er blevet solgt videre til en anden kunde og den er blevet indløst uden problemer. Refunderinger gives på basis af køb og er derfor ikke tidsafhængige. Efter den originale kode er blevet solgt videre, kan der gå 2-72 timer inden pengene refunderes. Ved returneringer pålægges et administrationsgebyr på 2 dollars.

Personlige oplysninger

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den fortrolighedserklæring der er offentliggjort på hjemmesiden.

Afsluttende

Aftalerne er underlagt engelsk lovgivning.

I det omfang ikke andet følger af ufravigelig lov, vil tvister, der måtte opstå fra denne aftale, forelægges den kompetente engelske domstol

Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser, helt eller delvist viser sig at være ugyldig, vil dette ikke påvirke gyldigheden af de generelle betingelser. Parterne vil i så fald erstatte (a) en ny bestemmelse(r), så tæt som juridisk muligt at formaliserer hensigten med den oprindelige bestemmelse.

Kontaktoplysninger

Hvis du på noget tidspunkt, efter at have læst disse vilkår og betingelser, har klager eller kommentarer; er du velkommen til sende os en e-mail.

Game Goat Limited
Westwood Business Centre Unit 5a (S a G) 
Westwood Industrial Estate 
Off Continental Approach 
Margate, Kent 
England
CT9 4JG


+45 8988 5019
[email protected]

Helpdesk


Hvis du har modtaget en forkert kode, eller du ved et uheld har købt en digital kode med landrestriktioner, skal du kontakte vores helpdesk / Vores Live Chat er tilgængelig 24/7.

Klik på linket "Kontakt" nedenfor for at få fuld kontaktoplysninger.

Nyhedsbrev


Vi opdaterer altid vores kampagner og specialtilbud. Gå ikke glip af nogen af vores tilbud! Hold dig informeret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.